1244744437_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mariannesuklaakakun tein omien synttäreideni kunniaksi kun kuulin aamusella että vieraita on tulossa.
Koristelin kakun vaalealla marsipaanilla ja tomusokerilla tähden muotoista piparkakkumuottia apuna käyttäen.

Tässä nopean suklaakakun ohje:

3 dl sokeria
2,5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
3 rkl kaakaojauhetta (itse laitan monesti enemmänkin)
150g sulatettua margariinia
2 kananmunaa
1,5 dl kuumaa vettä
(noin puoli desiä mariannerouhetta)

Sekoita suuressa kulhossa kaikki kuivat aineet. Lisää sulatettu margariini, munat ja lopuksi kuuma vesi hyvin sekoittaen. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 40 minuuttia.